sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kylläpäs tämä aika onkin rientänyt vauhdilla,kesä kolkuttaa ovella ja tulppaanitkin noussut talven pimeydestä kohti aurinkoa kurkottamaan.

Kenneliinkin puhaltaa uudet tuulet . Laumaamme ^liittyi^ uusi tulokas,Leonberginkoira Elli♥Oikealta nimeltään tämä söpöläinen on Kinglord´s Miss Jasmine♥ Elli on erittäin vilkas ja tuntuu kerkiävän joka paikkaan naskalihampaineen kaikkineen;) Luita tytöllä on kyllä hillitsemään puruhaluja,mutta kaikki kielletty tuntuu kiinnostavan enemmän ;) Isotassut ovat ottaneet uuden tulokkaan hyvin vastaan,lukuunottamatta Raimon muutamia mustiskohtauksia ;) Kokoero on niin valtava,että vielä emme ole päästäneet leikkimään keskenään ihan ymmärrettävistä syistä,Rambo on vielä itsekkin todella leikkisä ja läpsii valtavilla tassuillaan innossaan niin eihän pikkuEllistä vielä ole leikkikamuksi Raimolle:)
Iita sensijaan osaa varoa pikkuista ja sipsuttelee varovasti Ellin ohi ettei toinen vaan vahingossakaan jäisi alle♥
Näyttelyissäkin olemme välillä päässeet käymään,20.5ttä oli Kempeleessä ryhmänäyttely johon Rambo osallistui ja hienosti poika suoriuti tehtävästä tuloksin ERI,NUK1.

Ensimmäisessä kuvassa Iita yrittää saada Ellivauvvelia leikkimään,Alimmaisessa kuvassa Raimo ihmettelee uutta tulokasta;)





Ei kommentteja: